
החיבור העדין והמדויק בין הרכיבי הבשר לידע וניסיון מעמיק הם הבסיס ליצירת חוויה מושלמת.
בחרתי לעסוק באירועי בשר קטנים המאפשרים לגעת באנשים מקרוב, כשף פרטי המחויבות שלי לגעת בלב של הסועדים - ליאל ישראל.
החיבור שלי, והאהבה למטבח התחיל כבר בגיל צעיר מאוד, כשאת הניסיון מעשי והאוריינטציה העסקית קיבלתי כשעבדתי בבית המאפה של סבא מרקו.
מהר מאוד האהבה והסקרנות לאמונות הבישול הובילו אותי ללמוד בישול מקצועי אצל מכללת השף בחיפה. בתום תקופת הלימודים עברתי להתמחות במסעדת הבשריםBP ומשם הכל כבר הסטוריה ...